Wilmsparkweg 98

1071 Hm Amsterdam

 

t +31 (0)6 537 00 314

info@roydescheemaker.nl

Interior designer
InWork ICT Recruiters
Het pand Een compleet gesloten gebouw op een geweldige zichtlokatie langs de A10. Oorspronkelijk gebouwd als autoshowroom voor Nissan, met 2 verdiepingen en een oppervlakte van 2750 m2. Wens van de opdrachtgever InWork is een snel groeiende ICT recruter, die dicht bij generatie Y staat. Wij willen een attractief pand die op een goede zichtlokatie staat en ook in zijn interieurvormgeving onze doelgroep aanspreekt. We willen zeker geen ‘corporate’ uitstraling.
Roy’s vision
In cooperation with the Custom Office project managers, a plan was made which allowed us to create an area with plenty of daylight. We achieved this by completely glazing the south side of the building, making a new entrance on the north side and creating a large atrium with roof light in the heart of the building. The square metres which were lost were recreated in the shape of a mezzanine under the upper floor. A lot of room was designated to ‘shared space’, because working should be a social event. Moreover, on certain days there will be 3 times as many employees in the building due to courses and work meetings. The brasserie, lounge, library, gym and game-corner offer both the possibility to work or just to hang out and relax.

Open free flow kitchen

The kitchen offers a biodynamic menu.

Restaurant

The restaurant turns into a fun club after work.

Working areas

The lighting is integrated in the ceiling.

Office room

A communal room for anyone looking for a workspace.

Located visibly along the A10 motorway

The office room offers a fantastic view of the A10 motorway.

Atrium

The square metres that had to sacrificed for the atrium were retrieved in the shape of a mezzanine.
The client’s wish
The client is InWork, a rapidly growing ICT recruiter focussing on the Y generation. We are looking for an attractive building set on a prominent and visible location with an interior design that appeals to our target group. We are most certainly not looking for a corporate atmosphere.
Concept
In cooperation with the Custom Office project managers, a plan was made which allowed us to create an area with plenty of daylight. We achieved this by completely glazing the south side of the building, making a new entrance on the north side and creating a large atrium with roof light in the heart of the building. The square metres which were lost were recreated in the shape of a mezzanine under the upper floor. A lot of room was designated to ‘shared space’, because working should be a social event. Moreover, on certain days there will be 3 times as many employees in the building due to courses and work meetings. The brasserie, lounge, library, gym and game-corner offer both the possibility to work or just to hang out and relax.
photography
Peter Baas