Furore

M2
700
Samenwerking
Custom Office
Projectmanagers
Fotografie
Han Nooijen
Status
Afgerond

THE TARGET
Wij zijn ICT specialisten en geven technisch advies, doen software ontwikkelng en implementatie. Bij ons is kennisuitwisseling op alle nivo’s heel belangrijk. Wij zijn aan uitbreiding toe en hebben de bovenste etage erbij getrokken. We willen deze nieuwe ruimte zo efficiënt mogelijk benutten.

DE LOKATIE
De bovenste etage van het kantoor van Furore. Achthonderd vierkante meter vrije vloer, waar extra werkplekken moeten worden gerealiseerd.

DE VISIE VAN ROY
De reeds bestaande etages zijn ingericht als traditionele cellenkantoren. Om enige interactie te krijgen staan de kantoordeuren hier en daar open. Er wordt veel informeel besproken bij de koffieapparaten.

“Laten we het koffie- en lunchmoment bewust uitrekken, zodat de informele kennisuitwisseling als het ware wordt geactiveerd’. Door de hele etage als één grote werkkantine te ontwerpen, onstaan er allerlei typen werkplekken, individuele-, overleg-, maar ook cursus-plekken.
Het uitzicht is hier prachtig en zeer representatief voor bezoekers van buiten.

De interne stalen constructie wordt uitgebreid en gebruikt als een natuurlijke afscheiding tussen groeps-interactie en interactie op individueel nivo. In samenwerking met projectmanager Custom Office is er een nieuw plan gerealiseerd.

HOGE BEZETTINGSGRAAD PER VIERKANTE METER
Door de multi-functionele ingreep heeft deze ‘cross over’-verdieping in korte tijd de hoogste personeelsdichtheid per vierkante meter bereikt.