Wilmsparkweg 98

1071 Hm Amsterdam

 

t +31 (0)6 537 00 314

info@roydescheemaker.nl

Interior designer
InWork ICT Recruiters
The building An entirely closed-off building, on an amazing location prominently visible from the A10 motorway. It was originally built as a Nissan car showroom, consisting of two floors and a floor area of 2750 m2. The client is InWork, a rapidly growing ICT recruiter focussing on the Y generation. We are looking for an attractive building set on a prominent and visible location with an interior design that appeals to our target group. We are most certainly not looking for a corporate atmosphere.
De visie van Roy
In samenwerking met de projectmanagers van Custom office is een plan gemaakt, waarbij we eerst voldoende daglichttoetreding hebben gecreerd, door de zuidgevel te verglazen, een nieuwe entree op de noordgevel te maken en een groot atrium met daklicht in het hart van het gebouw te plaatsen. De verloren m2 werden als entresol teruggebracht onder de verdiepingsvloer. Er is veel ruimte gereserveerd voor ‘shared space’, omdat werken ook een social event kan zijn en andersom. Bovendien zijn er op bepaalde dagen 3x keer zoveel medewerkers over de vloer tijdens cursussen, werkoverleggen en meetings.In de brasserie, lounge, bibliotheek, sportzaal en game-corner wordt niet alleen gechilled, maar ook gewerkt.

Open free flow keuken

Er wordt bio dynamisch gekookt in de eigen keuken.

Restaurant

Het restaurant wordt na werktijd een gezellige club bar.

Werkstations

De verlichting is verwerkt in de plafonddelen.

Werkzaal

Wanneer je een werkplek nodig hebt kun je hier aanlanden.

Zichtlokatie aan de A10

Vanuit de werkzaal heb je een fantastisch uitzicht op de A10.

Atrium

De vierkante meters die weggehaald zijn voor het atrium zijn teruggebracht als entresol.
De wens van de opdrachtgever
InWork is een snel groeiende ICT recruter, die dicht bij generatie Y staat. Wij willen een attractief pand die op een goede zichtlokatie staat en ook in zijn interieurvormgeving onze doelgroep aanspreekt. We willen zeker geen ‘corporate’ uitstraling.
Concept
In samenwerking met de projectmanagers van Custom office is een plan gemaakt, waarbij we eerst voldoende daglichttoetreding hebben gecreerd, door de zuidgevel te verglazen, een nieuwe entree op de noordgevel te maken en een groot atrium met daklicht in het hart van het gebouw te plaatsen. De verloren m2 werden als entresol teruggebracht onder de verdiepingsvloer. Er is veel ruimte gereserveerd voor ‘shared space’, omdat werken ook een social event kan zijn en andersom. Bovendien zijn er op bepaalde dagen 3x keer zoveel medewerkers over de vloer tijdens cursussen, werkoverleggen en meetings. In de brasserie, lounge, bibliotheek, sportzaal en game-corner wordt niet alleen gechilled, maar ook gewerkt.
fotografie
Peter Baas