Wilmsparkweg 98

1071 Hm Amsterdam

 

t +31 (0)6 537 00 314

info@roydescheemaker.nl

Interior designer
Skins Cosmetics Gelderlandplein, shopping mall Amsterdam Zuid
In dit verfijnde winkelcentrum in Amsterdam-Zuid opent Skins Cosmetics binnenkort haar 20e boutique!
Klein maar fijn
Deze boutique is dan de derde Skins vestiging in Amsterdam. Dit geeft aan dat er vertrouwen is in de toekomst. Waar de andere Skins locaties allemaal groter zijn dan 150 m2 is dit de eerste die niet groter is dan 85 m2. Maar net als in de andere shops zal ook hier alle aandacht zijn voor licht en ruimte. Er zal gezocht worden naar slimme en vernieuwende manieren om plek te bieden aan het complete assortiment parfums, verzorgingsproducten, make-up en producten voor thuis.

Wanden

De bekende Skins wanden worden ook hier toegepast.

Impressie

Impressie

Impressie

85 m2

Met 85 m2 is deze locatie de kleinste volledige Skins winkel
De wens van de opdrachtgever
Naast de grotere Skins winkels van meer dan 150 m2, willen we ook een concept uitwerken dat op kleinere locaties tot zijn recht komt. De boutique in het overdekte winkelcentrum aan het Gelderlandplein, is de eerste locatie waar we onder de 85 m2 blijven. Als dit lukt, opent dat nieuwe mogelijkheden voor onze locatiestrategie. Bij Skins telt de lange termijn: een band opbouwen met de klant en laten zien wat er allemaal nog meer bestaat in de wereld van parfum en cosmetica. Wij kijken er enorm naar uit om onze diensten ook in een kleine setting aan te kunnen bieden.
Ideeën
Als huisontwerper van de Skins-formule heb ik de eer om een levensvatbaar concept te creëren dat als blauwdruk kan gaan dienen voor nieuwe winkels. De uitdaging ligt erin dat we het complete assortiment willen laten zien in een veel compactere ruimte, zonder dat het er ‘volgepropt’ uitziet.
Fotografie
Impressies