Skins Laren

M2
120
Samenwerking
Lammertink -De Pander
Fotografie
Peter Baas
Status
Afgerond

HET PAND
Skins Laren zit al heel lang in Laren. Door het grote succes was men toe aan uitbreiding. Een fantastische zichtlokatie op de hoek van de Naarderstraat, komt eindelijk vrij.160 m2 winkelvloer met een relatief laag plafond.

WENS VAN DE OPDRACHTGEVER
Ik wil graag een inrichting met het specifieke ‘Skins’ gevoel, maar ook ruimte houden voor mijn eigen persoonlijkheid. Ik ben vooral van florale en organische vormgeving.

CONCEPT
De wandkasten vormen de geuren-bibliotheek. In combinatie met special displays zorgen zij voor de typische Skins look.

De brede voorruimte leent zich uitstekend voor het plaatsen van een centraal gelegen counter. Hierdoor kan men de hele winkel overzien. Met name deze sfeerbepalende counter en het grote make up meubel worden tailor made met een organische vibe ontworpen.

LAAG PLAFOND
Door het verlaagde plafond, waar niet mag worden ingebouwd zijn we genoodzaakt richtbare opbouwspots te gebruiken. Door ze te bundelen in lange stroken, ontstaat eenheid.