WERKEN

E-COMMERCE SOLUTIONS

m2

700

samenwerking

Custom Office
Projectmanagers

fotografie

Han Nooijen

THE TARGET
Wij leveren e-commerce solutions en zijn een full service concept van shop-to-drop, conversie, klantbeleving en fraude preventie. Ter ondersteuning van de conversie en klanttevredenheid van het e-commerce proces, bieden wij  diverse aanvullende diensten. Denk aan aftersales, reporting op KPI’s en klanttevredenheidsonderzoeken.

Zo zijn wij in staat als System Integrator, elke wens op maat te implementeren met een hoge mate van automatisering. Maak en nieuw ontwerp voor ons bedrijf die past bij onze werkmethode.

DE LOKATIE
Een werkvloer van 700 m2 in een groot bedrijfspand met vrije overspanningen van 11 meter. Het betreft hier de afdelingen klantbehandeling en logistiek.

DE VISIE VAN ROY
Door een ogenschijnlijk eenvoudige indeling te maken, ontstaat overzicht in de diversiteit. In samenwerking met de projectmanagers van Custom Office,ontwikkelden wij een prettige werkomgeving waarbij een maximale interactie mogelijk is tussen de medewerkers.

In dit soort ruimtes is licht, geluid en nagalm een belangrijk aandachtspunt. Dit is opgelost door akoestische plafonds te ontwikkelen in combinatie met speciale lichtelementen.

Om even ongestoord te kunnen overleggen, zijn coupés ontworpen. Het toegepaste meubilair is volledig instelbaar. Zelfs de ruggen van de stoel zijn zowel zwenk-als draaibaar. Hierdoor is men maximaal toegerust voor een lange, maar flexibele zit.

GROENE COCON
Vanaf de ontvangstbalie gaat een loper rechtstreeks naar een groene cocon en deelt zo de ruimte op in een werk- en overlegzone. De groene cocon is eigenlijk een kleine coffeebar, met zitmogelijkheid.

Roy de
Scheemaker

ADRES

Willemsparkweg 98
1071 HM Amsterdam

CONTACT

+31 (0)20-4706847
info@roydescheemaker.nl