WERKEN

IN WORK

m2

2750

samenwerking

Custom Office projectmanagers
Van Berkel aannemers
Harmeling interieurs
Smartlight

fotografie

Peter Baas

ICT recrutement voor young professionals

Transformatieproject van garage naar kantoor

HET PAND
Een gesloten gebouw op een geweldige zichtlokatie langs de A10. Oorspronkelijk gebouwd als autoshowroom voor Nissan, met 2 verdiepingen en een oppervlakte van 2750 m2.

DE WENS VAN DE OPDRACHTGEVER
InWork is een snel groeiende ICT recruter. Wij willen een attractief pand op een goede zichtlokatie, die in zijn design onze doelgroep aanspreekt. We willen zeker geen ‘corporate’ uitstraling.

DE VISIE VAN ROY
In samenwerking met de projectmanagers van Custom office is een plan uitgewerkt met voldoende daglichttoetreding. De zuidgevel werd geheel verglaasd. Er is een nieuwe entree op de noordgevel gemaakt en een groot atrium met daklicht uitgespaard in het hart van het gebouw. De verloren vierkante meters werden als entresol teruggebracht onder de verdiepingsvloer.

Er is veel ruimte gereserveerd voor ‘shared space’, omdat werken ook een ‘social event’ kan zijn. Bovendien zijn er op bepaalde dagen 3x keer zoveel medewerkers over de vloer. Tijdens cursussen, werkoverleggen en meetings. In de brasserie, lounge, bibliotheek, sportzaal en game-corner wordt niet alleen gepauzeerd, maar ook gewerkt, geleerd en overlegd.

ENTRESOL VOOR MEETING OF INTAKE
De ruimtes op de entresol zijn informeel ingericht met een lounge of bespreektafel. Op de verdieping bevindt zich een werkzaal, met zicht op het dynamische verkeer.

Roy de
Scheemaker

ADRES

Willemsparkweg 98
1071 HM Amsterdam

CONTACT

+31 (0)20-4706847
info@roydescheemaker.nl