SKINS COSMETICS

SKINS COSMETICS CONSERVATORIUM HOTEL

m2

100

samenwerking

van Berkel aannemers
De Luit interieurbouw
Lichtstudio Rublek

fotografie

Han Nooijen

Ambachtelijke materialen voor een ‘cosy’ sfeer

HET PAND
Het pand is oorspronkelijk voor de Rijkspost Spaarbank ontworpen, daarna werd het jarenlang bevolkt door de studenten van het Amsterdams Conservatorium en huisvest nu het Conservatorium hotel met haar unieke winkelgalerij. Het hotel heeft een 5-sterren status en is ontworpen door Piero Lissoni.

DE WENS VAN DE OPDRACHTGEVER
Een winkel met ruimte voor de highlevel service van Skins Cosmetics, waarvan de inrichting volledig aansluit bij de eisen van het hotel en hun bezoekers.

DE VISIE VAN ROY
Een winkel van Skins Cosmetics moet altijd een beleving zijn. Deze locatie in Amsterdam-Zuid vraagt om een internationale grootsteedse allure. Zowel in stijl, idee en uitvoering. Het interieur is in feite opgezet als geuren-bibliotheek. De diverse parfums en huidverzorgingsproducten worden in hoge kasten gepresenteerd, waarvan de inrichting door het gebruik van flexibele steunen naar wens gewijzigd kan worden. Tussen de hoge kasten zijn solo-presentaties ontworpen, die het verhaal van een label extra versterken. Om maximale gastvrijheid te kunnen bieden, is bij de entree een bar geplaatst waar de klanten kunnen worden ontvangen met een drankje of waar de handen kunnen worden opgefrist.

Roy de
Scheemaker

ADRES

Willemsparkweg 98
1071 HM Amsterdam

CONTACT

+31 (0)20-4706847
info@roydescheemaker.nl