SKINS COSMETICS

SKINS COSMETICS OOSTERBEEK

m2

150

samenwerking

Lammertink-De Pander
Lichtstudio Rublek

fotografie

Han Nooijen

Palais des Parfums

HET PAND
Een gerestaureerde villa in het hart van Oosterbeek. De binnenzijde is echter niet meer dan een kaal casco.

WENS VAN DE OPDRACHTGEVER
Bartina en Debbie Koeman wilden al geruime tijd een Skins Cosmetics shop beginnen in het oosten van het land. Toen dit pand ter beschikking kwam, konden zij hun droom waarmaken. We willen een mini-warenhuisje met de allerbeste cosmetische produkten en parfums. Uiteraard in de typische Skins Cosmetics stijl, vertaald naar deze lokatie.

DE VISIE VAN ROY
De villa is gestript tot een diepe open ruimte. De buitenkant is zorgvuldig gerestaureerd. Door de vele ramen is wandpresentatie beperkt mogelijk. In het donkere hart van de ruimte werd een groot lichtobject bedacht.

Hieronder staat een ontvangstbar. Rondom deze bar ontwierp ik mobiele presentatie eilanden. De serre is tot een prettige lounge omgevormd. Voor het merk Dyptique, is een aparte shop-in-shop ingeruimd in de eigen Dyptique- huisstijl. De wandpresentaties zijn maximaal uitgenut.

KUNSTENAARS AAN DE VELUWEZOOM
Oosterbeek is een welvarende gemeente aan de zuidelijke Veluwezoom. In het kielzog van de negentiende eeuwse schilders, vestigden zich hier vanouds welvarende bewoners. Zij zochten de sfeer van het kunstenaarsdorp in een uitdagende natuur.

Roy de
Scheemaker

ADRES

Willemsparkweg 98
1071 HM Amsterdam

CONTACT

+31 (0)20-4706847
info@roydescheemaker.nl