SKINS COSMETICS

SKINS COSMETICS RUNSTRAAT

m2

200

samenwerking

van Berkel aannemers
Lammertink-De Pander

fotografie

Han Nooijen & Ed van Houten

Skins Cosmetics begon in de 9 straatjes ‘Most funky shopping area in town’

HET PAND
Een slagerijtje in de 9 straatjes, hartje Amsterdam. Een trapje ging naar de opkamertjes, waar de slager zelf woonde. Een trapje naar beneden ging naar een lage kelder waar de koelcellen stonden.

WENS VAN DE OPDRACHTGEVER
Wij importeren de meest exclusieve niche merken op parfum- en huidverzorgingsgebied. De verkoop gaat goed en we zijn toe aan een nieuwe fase. Met het nieuw verworven pand willen we een professionele uitstraling, passend bij ons.

DE VISIE VAN ROY
Een winkelinrichting heeft een ondersteunende rol. Het dient als podium voor de verkoopadviseurs, die iets wil vertellen over de verkoopwaar. Elk merk, zeker bij Skins, heeft zijn eigen unieke ‘Heritage’. Laten we displays ontwerpen die het ‘eigen verhaal’ tot hun recht laat komen.

De opkamertjes werden gesloopt, de vloer deels verwijderd en 50 cm hoger geplaatst. De kelder werd hierdoor bij de ruimte getrokken en ook nog eens uitgebouwd. Resultaat: 200m 2 volwaardige verkoopruimte over meerdere verdiepingen.

OPMARS
De produkten, de service en de vibe worden zodanig gewaardeerd, dat de Skins formule gestaag wordt uitgebreid. Niet ieder lokatie is geschikt. Het publiek en het pand moeten aansluiten op het Skins concept. Er volgen shops in Laren, het Conservatorium hotel, Rotterdam, Den Haag, Breda, Oisterwijk, Groningen, Oosterbeek, Ibiza en het Hotel De L’Europe.

Roy de
Scheemaker

ADRES

Willemsparkweg 98
1071 HM Amsterdam

CONTACT

+31 (0)20-4706847
info@roydescheemaker.nl