SKINS COSMETICS

SKINS COSMETICS JOHANNESBURG S.A.

m2

185

samenwerking

Gizelle Winterton, projectmanagement

fotografie

Sandton City Mall, Sandton Johannesburg.

DE LOKATIE
Een winkelruimte van 185 m2, gelegen in de grootse shopping mall van Afrika. Sandton City Mall beslaat een verhuurbaar oppervlakte van 215.000 m2 en is gelegen aan Nelson Mandela Square. Het centrum van de welvarendste buitenwijk van Johannesburg, Sandton..

WENS VAN DE OPDRACHTGEVER
Door onze zakelijke studiereis door Europa, kwamen we in contact met de Skins Cosmetics shops. Fantastisch! Deze beleving past perfect bij onze missie om de mooiste high end parfums en skincare producten naar
Zuid-Afrika te halen. Wij willen dit concept graag lanceren in Johannesburg, het economische centrum en verder uitrollen over de belangrijkste steden van Zuid-Afrika.

CONCEPT
Het Skins concept is ontwikkeld in Europa en hier door de jaren verfijnd. Wij willen graag een stukje Europa exporteren en dus geen grote aanpassingen of concessies doen. Ook de gedachte om per stad te bekijken wat de raakvlakken zijn met de lokatie, wordt hier doorgevoerd.

Zo ligt de Skins shop vlakbij de fameuze ‘Diamond Walk’. Door de allure, materiaaltoepassing en uitstraling zoeken we duidelijk aansluiting bij dit meest prestigieuze deel van de shopping mall.

Roy de
Scheemaker

ADRES

Willemsparkweg 98
1071 HM Amsterdam

CONTACT

+31 (0)20-4706847
info@roydescheemaker.nl